Pop-Up Sint-Nicolaasplein

Een speeltoestel vlakbij de Grote Markt en naast de oudste kerk van de stad?  Geen probleem. Ook dit jaar staat er een pop-up speeltoestel aan het Sint-Nicolaasplein. En nu de corona-maatregelen het toelaten mogen jullie er eindelijk op spelen! 

Heel veel kinderen, mama's en papa's leerden de voorbije twee jaar het tijdelijke speeltoestel kennen. Een fris drankje op een terrasje, lekker stuiven in het zand of klimmen en glijden en dat middenin de stad? Het leek wel een droom. In 9100speelstad durven dromen maar ook gewoon doen. Met reuzegrote betonblokken en heel wat vrachtwagens zand werd ook dit jaar in volle corona-periode weer een coole speelzone aangelegd vlak naast de Sint-Nicolaas kerk. Wat vinden jullie ervan? 

De glijbanen staan al een tijdje te blinken in de zon maar door de corona-maatregelen mochten ze nog geen speelvriendjes ontvangen. Vanaf vandaag kunnen jullie eindelijk op ontdekking! De terrasjes blijven nog even op stal en let wel op: er zijn enkele corona-regels die iedereen moet opvolgen.  

Ohja, wil je nog eens spelen op het speeltoestel van vorig jaar? Zoek dan op je speelkaart naar het Peter Benoit park. Daar kreeg de oude speelcombinatie een tweede thuis.