9100buitenspeelfestival

UPDATE: Het 9100buitenspeelfestival gaat ook door tijdens de zomervakantie. Vergeet je niet in te smeren tijdens de zomerse speelpret!

Ben jij het ook een beetje beu om binnen te zitten? Dan hebben wij voor jou de ideale oplossing! Vanaf 21 april tot september kan je met je klas, met je vriendjes of alleen meespelen op het 9100buitenspeelfestival. Je kan op verschillende plaatsen in de stad en deelgemeenten spel- en sporttips vinden. Ga je mee op zoek? 

De tips kan je terugvinden aan de hand van de 9100buitenspeeltochtjes. Je kan een wandel- of fietslus kiezen en zo verschillende speelplekken ontdekken. Je kan ook gewoon naar je favoriete speelplek gaan of eentje bezoeken die je nog niet kende. Op elke plaats staat een bord met speeltips en soms kan je een QR-code scannen en een filmpje bekijken met extra speeltips. De 9100buitenspeelfestival kaart met de lussen en speelplekken kan je hier bekijken en downloaden.

Dans en zing je mee op het 9100buitenspeellied?  Film en post het op de facebookpagina van 9100speelstad met #9100speelstad. Met dank aan: Studio SanteeKimberly DhondtIrri en Paradocs Productions

   
Bij het 9100Buitenspeellied hoort natuurlijk een dansje. Via deze video leer je de juiste danspasjes!

   
Het buitenspeellied is een echte oorworm, download hier de mp3 en voeg hem toe aan je favoriete afSPEELlijst!